Videoproduktion

Har du brug for en video, der taler til din målgruppe?
Jeg er en passioneret videofotograf, der brænder for at skabe skræddersyet videoproduktion af høj kvalitet, der engagerer og inspirerer dit publikum

Udfyld formularen og indhent et tilbud

- eller giv et kald på telefon 60700124

Videoer i høj kvalitet

Når du skal have lavet en videoproduktion, er det at få fortalt den rette historie et must. Det kan gøre en verden til forskel for slutresultatet og dine seeres opfattelse af videoen. Heldigvis har jeg de helt rigtige kompetencer til at sikre dig en video ud over det sædvandlige.

På rette vej

Jeg sørger for den helt rigtige opsætning, hvor lys, lyd og video går op i en højere enhed. Efterfølgende laver jeg også redigeringen, hvor jeg klipper det hele sammen og får lagt sidste hånd på værket.
 

Perfekte videoer til formålet

Det fantastiske ved videoer er, at du kan bringe et budskab til live. Det er en fordel for dig og din virksomhed. Der kan nemlig være mange forskellige markedsførings situationer, hvor et budskab bliver forstærket ved at få lavet en lækker video. Det kan også være, du ønsker at bruge flotte videoer på din hjemmeside. Måske du har brug for kommerciel kommunikation, Vlogs, reklamespots, dokumentar, interviews eller noget helt andet som kan fange opmærksomheden hos dine kunder. Uanset hvilken videoproduktion du har i tankerne, står jeg klar til at hjælpe dig med at få videoen i kassen.

Hvad koster det at få lavet en video?

Prisen på en videoproduktion afhænger af dit behov. Jeg har sammensat tre pakkeløsninger, hvor du kan vælge imellem lille, mellem og stor. Priserne for at få lavet en video optagelse starter fra 5.950 kroner for den lille pakke. Her får du hele 2 timers optagelse og 4 timers redigering.

Gå ikke på kompromis med din videooptagelse

Videofotografering er et af mine kerneområder, som jeg elsker at lægge en masse kræfter i. Jeg ved nemlig, hvor stor en effekt en god video kan have. Jeg lægger derfor vægt på at skabe en film der fanger og passer ind i dine rammer. Vil du have en videoproduktion på Sjælland, der sidder lige i skabet, er jeg derfor det oplagte valg

Brug for online markedsføring?

VLOG

Hvis der er behov for at komme ud med det klare budskab - så er VLOG bestemt vejen frem

Instruktionsvideo

Video der trin for trin demonstrerer, hvordan man bruger et produkt. Del din viden og ekspertise med andre

Storytelling

Fortæl den gode historie i billede og lyd - gå ikke på kompromis med kvaliteten

Priser

Passer pakkerne ikke dig?
Så tag kontakt - vi finder præcis den løsning som matcher dine forventninger

Lille

5.950,-

2 timers optagelse | 4 timers redigering

Mellem

8.500,-

3 timers optagelse | 6 timers redigering

Stor

11.050,-

4 timers optagelse | 8 timers redigering

Alle priser er eksklusiv moms og kan variere afhængig af opgavens omfang

En glad kunde

{

Vi har brugt FotoStil af flere omgange til at få lavet stillbilleder og video i forbindelse med vores snerydningsarbejde og er yderst tilfredse med samarbejdet!

- Christoffer Gade

Snevagten

Adresse

Ametystvej 13, 3650 Ølstykke

Giv et kald

6070 0124

Send en mail

fotostil Vi stiller skarpt på din virksomhed

Copyright © 2024 All rights reserved
FotoStil | T: 6070 0124 | M: [email protected] | CVR: 34811504