Om mig

Jeg har en enorm passion for at hjælpe virksomheder med at fortælle deres visuelle historie og har igennem årene med firmaet FotoStil finpudset mit håndværk ved at eksperimenterer med vinkler, kompositioner og perspektiver for at finde frem til lige præcis den opstilling der fremkalder den helt rette stemning i form af billeder og video

 

 

Kombineret video & stillbilleder siden 2013

Med professionelle foto og video optagelser sikrer jeg den bedste visuelle fremstilling af dine medarbejdere og omgivelser. Jeg løser både små og store opgaver for virksomheder og private.

Jeg tager de situations- og stemningsbilleder, der bedst fremviser din virksomhed, og tager portrætter af dine medarbejdere, der sikrer et godt og ensartet udtryk.

Et af mine mest efterspurgte produkter lige nu er 360° billeder, der sikrer stor synlighed på Google. Når din virksomhed bliver fundet på Google, ser de besøgende ikke bare din hjemmeside og kontaktinformationer, men får med 360° billeder en visuel rundtur i din virksomhed.

Endelig tilbyder jeg levende visualisering i form af videoer til for eksempel at styrke din virksomheds image eller til at dele information og viden på de sociale medier.

Om mig Jens Nilausen

Min historie

Med en professionel uddannelse som fotograf og med erfaring inden for en lang række fotodiscipliner, bl.a. erhvervsfoto, boligfoto, interiørbilleder, portrætbilleder og naturligvis videootagelser, gør jeg brug af min store og alsidige viden til at finde den bedste og mest funktionelle løsning som er målrettet dig og din virksomhed.

Som en ekstra bonus og med en lang fortid som IT-specialist kender jeg alt til nettets og googles dynamik og kan derfor hjælpe dig helt i mål med din online markedsføring. Det hjælper jo ikke noget, at billederne er fantastiske, hvis de ikke bliver set på nettet – men det kan jeg også hjælpe med.

 

Sådan arbejder jeg

Jeg lægger stor vægt på et behageligt miljø omkring fotooptagelsen. Fanger øjeblikket og kommunikerer den rette vinkel, inspicerer dine omgivelser og efterlader et indtryk hos dine kunder, der vil blive husket.

Jeg tilbyder unikke billedløsninger og jeg er perfektionist, elsker at arbejde med lys og vinkler i jagten på de perfekte billeder. Det der med at justere på en lille detalje for at få det bedste frem i et produkt eller at ændre kameravinklen en anelse for at gøre en ejendom mere attråværdig, det finder jeg ekstremt interessant. Jeg forsøger at kombinere det pragmatiske og sælgende med det æstetiske, når jeg tager billeder. Det plejer at munde ud i nogle rigtig gode skud.

Kontakt mig

Udfyld formularen og få lavet en unik optagelse i din virksomhed – eller giv et ring og hør mere om de mange fordele ved at bruge mig som samarbejdspartner

Fotograf Jens Nilausen

fotostil Vi stiller skarpt på din virksomhed

Copyright © 2024 All rights reserved
FotoStil | T: 6070 0124 | M: [email protected] | CVR: 34811504