Få lavet en plantegning af din bolig

Selvom billeder og en god beskrivelse er vigtigt for at kunne sælge en bolig, kan en plantegning være lige så vigtig. Plantegningen kan nemlig give et overblik over boligen, som ellers kan være svær at stykke sammen ud fra forskellige billeder inde fra boligen.

 

Udfyld formularen og indhent et tilbud

- eller giv et kald på telefon 60700124

Overskuelig tegning

Der er flere fordele ved at få lavet en plantegning over en bolig. Skal du som ejendomsmægler sælge en bolig, kan det være svært for køber at danne sig et indtryk af, hvordan kvadratmeterne er fordelt, hvis der ikke er en plantegning. Det kan være oplagt at vælte en væg eller to rundt om i boligen for at få mere ud af pladsen. Dog er det næsten umuligt at komme ind på disse overvejelser, hvis køber ikke kan få en fornemmelse af rummenes placering og størrelse.

Optimal præsentation

Skal du have udfærdiget en præcis plantegning? Det kan jeg hjælpe med hos FotoStil. Jeg har en masse erfaring med denne type opgave. Jeg har derfor helt styr på, hvordan jeg skal bære mig ad med at få oversigten over din bolig ned på papir. Kontakt mig for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med en tegning over din bolig

Plantegning af hus og sommerhus – jeg klarer begge dele

Uanset om du skal have en plantegning af dit hus eller sommerhus, kan jeg hjælpe. Din boligtype har ingen betydning for mig. Det vil nemlig være den samme fremgangsmåde, der sikrer den præcise tegning over din bolig.

Kontakt mig for at booke en tid til optegning af dit hus eller sommerhus.

Jeg hjælper både med billeder og plantegning

Prøver du kræfter med selvsalg, kan jeg selvfølgelig også hjælpe dig med en plantegning. Du vil få de samme fordele, som en ejendomsmægler får, når du sørger for at vise en oversigt over, hvordan din bolig ser ud.

Skal du have taget billeder af din bolig, er det også noget, jeg kan hjælpe dig med. Jeg kan tilbyde en pakkeløsning, hvor du viser de bedste sider af din bolig og får udarbejdet en korrekt plantegning. Det vil øge dine salgsmuligheder, og samtidigt slipper du for det dyre ejendomsmæglersalær.

Lad mig klare opmålingen

“Med en plantegning der giver det fulde overblik, er det langt nemmere at sælge eller udleje sin bolig”

En glad kunde

{

Vi fik Jens forbi da huset skulle sælges på Bornholm, det var helt igennem en fornøjelse!

 

- Ulrik Preisler

Adresse

Ametystvej 13, 3650 Ølstykke

Giv et kald

6070 0124

Send en mail

in**@fo******.dk

fotostil Vi stiller skarpt på din virksomhed

Copyright © 2024 All rights reserved
FotoStil | T: 6070 0124 | M: [email protected] | CVR: 34811504