Dronevideo i de højere luftlag

Er det blevet lidt for kedeligt at filme din virksomhed nede fra jorden? Hvorfor ikke tage en tur op i skyerne, hvor du kan se den fra helt nye højder.

Udfyld formularen og indhent et tilbud

- eller giv et kald på telefon 60700124

Dronevideo til markedsføring af din virksomhed

En video filmet med drone, kan bruges til flere ting. Den kan blive en aktiv del af din markedsføring på flere forskellige kanaler. Den kan være en showstopper på sociale medier, hvor du viser din virksomhed fra dens bedste sider.

Vis arbejdsgangen eller et område fra nye højder

En dronevideo kan blandt andet bruges til at vise, hvordan forskellige arbejdsgange bliver udført. Det kan også være for at dokumentere forskellige områder. Eksempler herpå er blandt andet byggepladser, boligområder eller andet der give mening for dig at få dokumenteret.

Dronefilm til reklamespots

En Dronefilm kan være fantastiske at anvende til reklamespots. Det kan for eksempel være en intro, der efterfølgende klipper hen til noget andet. Ved at filme virksomheden fra oven kan seerne få et glimt af de skønne omgivelser, du befinder dig i. Det er noget, der kan være yderst fængslende og som man får lyst til at se mere af.

Hvad er prisen for en dronevideo?

Prisen for dronevideoer afhænger af, hvad det er for en løsning, jeg skal sammensætte til dig.

Derudover afhænger det også af, om du ønsker dronebilleder oveni. Jeg har sammensat tre pakkeløsninger, hvor du både får stillbilleder og dronevideoer. Disse starter fra 5.150 kroner.

Vil du udelukkende have en video hvor droneoptagelsen indgår, kan jeg sammensætte en unik løsning specielt til dig.

Klar til take off?

Jeg står klar til at give dig den form for dronevideo, du har brug for. Min ekspertise inden for området sikrer dig et slutresultat, der lever op til dine forventninger. Jeg tænker ud af boksen og finder alternative vinkler, din virksomhed kan vises fra. Jeg er professionelle dronepilot, der kan tage din video med drone til helt nye højder. Kontakt mig for at høre mere om, hvordan jeg kan give dig en fantastisk dronefilm i høj kvalitet

Priser

Passer pakkerne ikke dig?
Så tag kontakt - vi finder præcis den løsning som matcher dine forventninger

Lille

1 lokation

5.100,-

5 stillbilleder | 20 sek. video

Mellem

1 lokation

7.650,-

10 stillbilleder | 40 sek. video

Stor

1 lokation

10.200,-

15 stillbilleder | 60 sek. video

Alle priser er eksklusiv moms og kan variere afhængig af opgavens omfang

Godkendt dronepilot

En glad kunde

{

Vi har brugt FotoStil af flere omgange til at få lavet stillbilleder og video i forbindelse med vores snerydningsarbejde og er yderst tilfredse med samarbejdet!

- Christoffer Gade

Snevagten

Kontakt mig

Udfyld formularen og få lavet en unik optagelse i din virksomhed – eller giv et ring og hør mere om de mange fordele ved at bruge mig som samarbejdspartner

Fotograf Jens Nilausen

Adresse

Ametystvej 13, 3650 Ølstykke

Giv et kald

60700124

Send en mail

[email protected]

fotostil Vi stiller skarpt på din virksomhed

Copyright © 2024 All rights reserved
FotoStil | T: 6070 0124 | M: [email protected] | CVR: 34811504