De rigtige billeder til din bolig

Et billede siger som sagt mere end tusinde ord. Og de rigtige billeder fortæller den bedste historie om din bolig, så den fremstår præsentabel over for en potentiel køber.

Udfyld formularen og indhent et tilbud

- eller giv et kald på telefon 60700124

Optimal præsentation af din bolig

Dit hus vil med den rette boligfotografering praktisk talt sælge sig selv og visuelt forføre enhver, der kigger interesseret med. Disse billeder kan bruges såvel hos ejendomsmægleren, som hvis du selv ønsker at stå for salget på de sociale medier. Alternativt kan de distribueres gennem annoncer andre steder for at opnå ekstra synlighed på boligmarkedet.

Lad os lægge en plan for din boligs fremtid

Jeg sidder klar til at hjælpe dig med at få taget de bedste billeder, herunder også alt fra en videopræsentation af dit hus til selve plantegningerne. Kontakt mig i dag ganske uforpligtende for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Du er garanteret en venlig service og en indgang til opgaven, som passer dig, dit hus og dine drømme.

Hvorfor købe fotografering af et hus til salg?

For at sælge din bolig hurtigere, bedre og til en højere pris, lyder svaret. Når potentielle købere danner sig et overblik, vil billedet ofte være det første, de ser. Og det er samtidig deres bedste vej til at mærke, hvordan det vil være at bo her. Så kan de efterfølgende booke et besøg og se boligen fysisk. Men det hele starter med billedet, hvilket understreger vigtigheden af, at dine billeder er taget af en professionel og erfaren boligfotograf.

Hvad er prisen på en boligfotograf?

Heldigvis er det ikke svimlende dyrt at alliere sig med en boligfotograf. Prisen afhænger af dine behov, men det er muligt at finde priser til omkring 3.400 kroner. Du kan derfor finpudse dit boligsalg med de mest fantastiske billeder og derved skabe luft i budgettet. Jeg kan desuden hjælpe dig med mastefoto og dronebilleder, så du får belyst din bolig fra de bedst tænkelige vinkler. Kontakt mig i dag, og få et tilbud på, hvordan du får præsenteret din bolig bedst muligt.

En dygtig fotograf er mæglerens bedste ven

Jo bedre billeder, jo mindre salgsarbejde for ejendomsmægleren. Og derved bliver en god præsentation af din bolig det perfekte salgsværktøj – både for dig og ejendomsmægleren. Et billede er en beskrivelse af din bolig og den stemning, det udtrykker – helt uden at bruge ét eneste ord. Lad mig hjælpe dig med at fortælle historien om dit hjem til en kommende køber ved hjælp af boligfotografi, videopræsentation og en overskuelig plantegning.

Priser

Passer pakkerne ikke dig?
Så tag kontakt - vi finder præcis den løsning som matcher dine forventninger

Lille

Op til 90 kvm

3.350,-

Blå himmel garanti | Mastefoto | Plantegning

Mellem

Op til 180 kvm

3.800,-

Blå himmel garanti | Mastefoto | Plantegning

Stor

Op til 250 kvm

4.150 ,-

Blå himmel garanti | Mastefoto | Plantegning

Alle priser er eksklusive moms og kan variere afhængig af opgavens omfang

En glad kunde

{

Vi fik FotoStil forbi da huset skulle sælges på Bornholm, det var helt igennem en fornøjelse!

- Ulrik Preisler

Kontakt mig

Udfyld formularen og få lavet en unik optagelse i din virksomhed – eller giv et ring og hør mere om de mange fordele ved at bruge mig som samarbejdspartner

Fotograf Jens Nilausen

Adresse

Ametystvej 13, 3650 Ølstykke

Giv et kald

60700124

Send en mail

[email protected]

fotostil Vi stiller skarpt på din virksomhed

Copyright © 2024 All rights reserved
FotoStil | T: 6070 0124 | M: [email protected] | CVR: 34811504