360 graders foto

Vil du vise din virksomhed fra sin bedste side, men hvor du samtidig får vist alle hjørner, kanter og finurligheder? Hos FotoStil kan vi tilbyde dig 360 graders fotografering af exceptionel kvalitet.

Udfyld formularen og indhent et tilbud

- eller giv et kald på telefon 60700124

Optimal præsentation på Google

Vi har erfaringen og kompetencerne til at sikre dig skarpe panoramafotos, der kommer hele vejen rundt om dit firma. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan give dig flotte 360 graders billeder. 

Få en Street View-fotograf til at stille skarpt

Når en kunde, samarbejdspartner eller lignende skal finde frem til dit kontor eller virksomhed, er der mange, der benytter Street View på Google. Det kan give en bedre fornemmelse af, hvilken vej man skal, og hvordan facaden af dine bygninger ser ud. 

Har du Google My Business fotos? Imponér i stedet med 360 graders billeder

Har du en Google My Business med fotos? For at skille dig ud på Google, kan det være en fordel at have 360 graders billeder i stedet for traditionelle billeder. Det kan være det, der gør, at en person stopper ved lige netop din hjemmeside på Google for at læse mere. Med panoramafotos på din Google My Business giver du den besøgende en lille rundtur i din virksomhed, inden vedkommende overhovedet har klikket sig ind på din hjemmeside. Bliver det gjort ordentligt, er det sådan noget, der kan gøre en verden til forskel for dine konverteringer. 

Prisen på 360 graders fotografering

Når det kommer til prisen, så afhænger den af omfang og lokation. Jeg har forskellige pakkepriser, og heri indgår der en række forskellige features. F.eks. tilbyder jeg i pakke tre, at du kan få op til tredive panoramabilleder, ti interiørbilleder, og så bliver du indsat på Google+. Vil du gerne have et uforpligtende tilbud? Så kan du nemt bruge min prisberegneren, og få et skræddersyet tilbud som passer dine behov og ønsker.

Overlad dine 360 graders billeder til en Google trusted fotograf

Skal du have 360 graders fotos på din Google My Business, skal det selvfølgelig gøres ordentligt. Det er typisk ikke noget, du selv lige kan fikse. Hyr i stedet en Google trusted fotograf. Med en fotograf fra FotoStil får du en professionel Google trusted fotograf, der har helt styr på, hvordan det skal klares, så du får mest muligt ud af billederne. Vi sørger for den rigtige opsætning, hvorefter vi tager 360 graders fotos, du kan bruge på din hjemmeside, Google My Business, Google Street View eller andre steder, hvor det giver mening at tryllebinde seerne med en 360 graders fotografering.  Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan sikre dig flotte panoramafotos.

Priser

Passer pakkerne ikke dig?
Så tag kontakt – vi finder præcis den løsning som matcher dine forventninger

Lille

Op til 5 punkter

2.750,-

5 interiørbilleder | redigering

Mellem

Op til 15 punkter

7.450,-

10 interiørbilleder | redigering

Stor

Op til 30 punkter

12.650,-

15 interiørbilleder | redigering

Alle priser er eksklusive moms og kan variere afhængig af opgavens omfang

En glad kunde

{

Tak for meget fint arbejde og en rigtig god proces!

- Carsten Blok

Palæklinikken

Kontakt mig

Udfyld formularen og få lavet en unik optagelse i din virksomhed – eller giv et ring og hør mere om de mange fordele ved at bruge mig som samarbejdspartner

Fotograf Jens Nilausen

Adresse

Ametystvej 13, 3650 Ølstykke

Giv et kald

60700124

Send en mail

[email protected]

fotostil Vi stiller skarpt på din virksomhed

Copyright © 2024 All rights reserved
FotoStil | T: 6070 0124 | M: [email protected] | CVR: 34811504