Holbæk Caravan

Sådan foregår det

Når vi har indgået aftale om fotosession, kommer vi på den givne dato og beskriver, hvordan arbejdet med Street View Trusted foregår.

Vi går herefter i gang med at tage en serie panoramabilleder med start udenfor og arbejder os herefter ind gennem virksomheden.

Når panoramabillederne er i hus, vil vi tage interiørbilleder. Det vil typisk være butiksfacade, indretning, close-ups og andre billeder, som kan være med til at fremhæve din virksomhed overfor nuværende og fremtidige kunder.

Under forløbet vil vi gøre kunder opmærksomme på, at der tages billeder, og kunderne har naturligvis altid mulighed for ikke at komme med. I lighed med Google Street View vil alle ansigter blive sløret, og det samme gør sig gældende ved andre personlige og private ting, som måtte forekomme på billederne.

Vi sørger for upload og redigering af alle billeder, og de vil typisk være synlige på Google Search, Google+ og Google Maps i løbet af et par dage. Du er velkommen til efterfølgende at tilføje rundturen på egen hjemmeside, Facebook og andre sociale medier.

Sådan indsættes din 360° rundtur på egen hjemmeside

Når Google billederne er online, kan du indsætte dem på egen hjemmeside.

Sådan gør du:

  • Søg på egen virksomhed i en Google Search bar
  • Klik på “map ikonet” i højre side
  • Klik på link-ikonet i venstre side
  • Klik på “del eller integrer et billede”
  • Klik på “Indlejr billede”
  • Kopier linket og indsæt den i en iframe

Du kan tilpasse størrelse og område. Så hvis du ønsker flere områder/udsnit af din virksomhed vist på egen hjemmeside, kan du tilpasse, kopiere og indsætte den enkelte HTML-kode, hvor du måtte ønske det.

” Få taget flotte billeder af din forretning af Godkendt Google fotograf

Eksempler

Her kan du se eksempler på virksomheder, som vi har lavet Google Trusted billeder for. Du kan se, hvordan det ser ud i søgeresulatatet på Google, og du kan se et billede fra den viruelle rundtur.

” Vis din forretning til nye kunder med Google Street View Trusted

KONTAKT OS!

4 + 14 =

fotostil Vi stiller skarpt på din virksomhed

Copyright © 2020 All rights reserved
FotoStil | T: 6070 0124 | M: [email protected] | CVR: 34811504

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!