Billeder til boligportalen

Kan du ikke få solgt boligen? I så fald er du kommet til det rette sted. Som professionel boligfotograf kan jeg fange de rette vinkler og perspektiver og få det bedste frem i dit hus!

Udfyld formularen og indhent et tilbud

- eller giv et kald på telefon 60700124

Fang købers opmærksomhed 

Langt de fleste huskøbere søger ny bolig på nettet vha. diverse boligsider, og derfor er det billederne der i første omgang skal fange opmærksomheden hos køberen. Billederne er det første møde, dine kunder har med dit hus – hvorfor så ikke gøre et godt indtryk fra begyndelsen? Man kan også sige det på en anden måde, “hvis billederne ikke er af høj nok kvalitet, giver du din bolig en svær start på markedet til at begynde med”. Og en god start er enormt vigtig!

Giv dit boligsalg en god start 

Der er naturligvis mange aspekter der spiller ind, når man skal have solgt boligen – prisen, oprydningen, farverne inde og ude i huset, inventaret, kundens personlige ønsker osv. Men ét er sikkert: hvis ikke kunderne ligger mærke til dit hus på boligsiden og boligportalen, kan du gå nok så langt ned i pris og bruge nok så mange timer på oprydning, uden at boligsalget kommer til at gå hurtigere af den grund.

Høj kvalitet og blikfang!

Det kræver noget særligt at skabe blikfang i billeder. Det handler nemlig om at fremkalde de helt rette associationer og følelser hos kunden, når han kigger på billederne.

Mange års erfaring i branchen gør, at jeg præcis ved, hvordan man skal arbejde med komposition, lys og opsætning, så kunderne falder pladask for dit hus, med andre ord så er førstegangs indtrykket alt afgørende for at komme helt i mål med dit boligsalg!

Hurtig udrykning – endnu hurtigere levering!

Når man skal sælge et hus, er det vigtigt at komme i gang, mens markedet er varmt og vejret er godt, så hus og have tager sig ud fra sine bedste sider. Derfor er jeg altid lynhurtigt på pletten – uanset hvor langt ude på landet, du befinder dig.

Bliv set på boligsiden

Med flotte og professionelle billeder kan jeg hjælpe dig med at skabe trafik (i bogstavelig forstand) lige til din hoveddør.

Priser

Passer pakkerne ikke dig?
Så tag kontakt - vi finder præcis den løsning som matcher dine forventninger

Lille

Op til 90 kvm

3.350,-

Blå himmel garanti | Mastefoto | Plantegning

Mellem

Op til 180 kvm

3.800,-

Blå himmel garanti | Mastefoto | Plantegning

Stor

Op til 250 kvm

4.150 ,-

Blå himmel garanti | Mastefoto | Plantegning

Alle priser er eksklusive moms og kan variere afhængig af opgavens omfang

En glad kunde

{

Vi fik Jens forbi da huset skulle sælges på Bornholm, det var helt igennem en fornøjelse!

- Ulrik Preisler

Kontakt mig

Udfyld formularen og få lavet en unik optagelse i din virksomhed – eller giv et ring og hør mere om de mange fordele ved at bruge mig som samarbejdspartner

Fotograf Jens Nilausen

Adresse

Ametystvej 13, 3650 Ølstykke

Giv et kald

60700124

Send en mail

[email protected]

fotostil Vi stiller skarpt på din virksomhed

Copyright © 2023 All rights reserved
FotoStil | T: 6070 0124 | M: [email protected] | CVR: 34811504